Volautomaten

Volautomatische koffiemachines

Geniet van het gemak van een volautomaat. Met één druk op de kop zet jij de heerlijkste koffiespecialiteiten, bereid met versgemalen koffiebonen. Onze machines zijn uit te breiden met opties zodat de apparatuur precies aansluit op jouw situatie. SMIT&DORLAS levert hoogwaardige machines van Thermoplan, La Cimbali en Aequator. Wij denken graag mee over de perfect machine voor jou!

Vind de perfecte Thermoplan koffiemachine

Als één van de toonaangevende bedrijven produceert Thermoplan premium volautomatische koffiemachines voor professioneel gebruik. Met het revolutionair melkschuimsysteem zet je met één druk op de knop de heerlijkste koffiespeciliteiten met verse melk. Ontdek welke van Thermoplan koffiemachines bij jou past!

 

Complete en compact koffiemachine van Zwitserse kwaliteit

Aequator ontwikkelt en produceert sinds 1933 hoogwaardige en betrouwbare koffie- en warmedrankenmachines in Arbon. Het bedrijf staat voor innovatie, traditie en Zwitserse kwaliteit. De Aequator machines maken gebruik van topping voor het bereiden van melkkoffies. Dit maakt de machine makkelijker in onderhoud en schoonmaak. Het gebruiksgemak, de hoge kwaliteit en compacte formaat van de Aequator machines maken deze bij uitstek geschikt voor kantoren, pantry’s en kantines.

 

Geniet van een Italiaanse koffie-ervaring

Met de volautomatische koffieapparatuur van het Italiaanse La Cimbali zet je gemakkelijk en snel koffies op baristaniveau met heerlijke verse melk. Het grote assortiment aan koffie en warme dranken in het menu en de capaciteit op piekmomenten maken de La Cimbali machines de perfecte oplossing voor selfservice locaties. Met de uitgebreide mogelijkheden aan opties zorgen wij dat de machines voldoet aan al jouw eisen!

 

Bekijk onze Thermoplan koffiemachines

Thermoplan Black&White4 Compact

Compact van formaat zonder compromis. De Black&White4 Compact is ‘s werelds meest compacte bean-to-cup-machine op dit prestatieniveau – 154 mm dunner dan zijn naaste concurrent. De machine is eenvoudig te gebruiken, levert consistent uitzonderlijke koffie en heeft een voetafdruk ter grootte van een A4-papier.

De Black&White4 Compact beschikt over een koelkast voor verse melk (ook undercounter te plaatsen) en is uit te breiden met een powder unit voor cacaopoeder voor de heerlijkste chocolademelk.

 

Thermoplan Black&White3

De Black&White3 is een volautomatische koffiemachine die breed inzetbaar is. Deze betrouwbare machine is gebouwd om lang mee te gaan. De duurzame aluminium grinders, keramische maalschuiven en een solide roestvrijstalen chassis zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Slimme modulariteit maakt ook front-end moduletoegang mogelijk, waardoor stilstand tijd wordt geminimaliseerd.

De Black&White3 is verkrijgbaar in verschillende varianten. Denk aan de mogelijkheid voor een koelkast voor verse melk, een stoompijp en warme chocolademelk.

 

Thermoplan Black&White 4

De Black&White4 van Thermoplan is een baanbrekend meesterwerk. Deze volautomatische koffiemachine combineert uitstekende productkwaliteit, hoge prestaties en innovatie. De B&W4 beschikt over de slimste automatische espresso-extractie ooit. Zelfkalibratie van de B&W4 meet kernvariabelen en microaanpassingen voor ongeëvenaarde consistentie en uitzonderlijke smaakprofielen.

De Black&White4 beschikt over een koelkast voor verse melk en is uit te breiden met een powder unit voor cacaopoeder en flavour unit voor vier verschillende siropen.

 

Bekijk onze Aequator koffiemachines

Aequator Bolivia

De Aequator Bolivia is bij uitstek geschikt voor toepassingen waar er 25-75 consumpties per dag worden gezet. Ondanks het kleinere formaat een machine met veel voordelen. De koffiemachines werkt snel, maakt weinig geluid en is uitgerust met een AFG molen, welke na elke consumptie leegmaalt en per drank de maalgraad kan variëren voor de best en vers mogelijke in-cup kwaliteit. Er is een constante brewsnelheid dankzij de automatische molenregeling, dus constante koffiekwaliteit per kop koffie.

De Bolivia is uit te breiden met koppenwarmer en betaalsysteem.

 

Aequator Salvador

De Aequator Salvador is bij uitstek geschikt voor veelzijdig gebruik, van kantine tot kantoor. Altijd een kwalitatieve kop koffie. Iedere kop koffie wordt bereid met vers gemalen bonen. De molen is zelfstellend, hierdoor past hij afwijkingen zelf aan. Voor een aantal dranken is er de mogelijkheid om een sterkere (+ toets) of minder sterke (- toets) consumptie te kiezen.

De Salvador is uit te breiden met een koppenwarmer, doorvoer, betaalsysteem en een grotere bonenkolf.

 

Bekijk onze La Cimbali koffiemachines

La Cimbali S20

Deze zeer compacte en stijlvolle volautomatische espressomachine van La Cimbali blinkt uit in design, gebruikersgemak en koffie kwaliteit.

Met het duidelijke 7” touch screen display is het niet alleen mogelijk om een (reclame) boodschap te delen met gasten, klanten of medewerkers, ook wordt het schoonmaakprogramma stapsgewijs doorlopen. De S20 is een intelligente en slimme machine met bidirectionele telemetrie. Dit maakt datacommunicatie en monitoring van de machine op afstand mogelijk.

De S20 van La Cimbali is onder andere uit te breiden met een stoompijp, koelkast van 4 of 8 liter en koppenwarmer.

 

La Cimbali S30

Moderne, volautomatische espressomachine met een groot multi media display van 10,4”. Dit display biedt een ruime mogelijkheid aan keuzes met verschillende uitstralingen. Daarnaast biedt het display de mogelijkheid tot het presenteren van een (bedrijfs)film of een screensaver. Een ruime keuze aan mogelijkheden, altijd gegarandeerd de beste kwaliteit.

De S30 is ontworpen om jouw koffiemenu een boost te geven. Van “Ristretto” tot “Choco Milk Coffee” en alles daartussenin. De S30 is uitgerust met Perfect Grinding System, dit zorgt voor de perfecte maling en dosering voor welke koffievariantie je ook kiest.

De S30 van La Cimbali is onder andere uit te breiden met een stoompijp, koelkast van 4 of 8 liter en koppenwarmer.

Wij vertellen je graag meer!

Nadat jij onderstaand formulier hebt verstuurd nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om alles over onze apparatuur te vertellen!

Ontdek Lattiz

De slimme melkoplossing die je helpt meer koffie te verkopen. Ideaal in combinatie met een Aequator koffiemachine of een halfautomaat.

Ontdek Lattiz