Veelgestelde koffievragen

Bij een bijzonder koffiemerk horen bijzondere vragen. De meest gestelde hebben we op een rijtje gezet. Heb je zelf nog een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Bedrijf en informatie

SMIT&DORLAS koffie wordt gebrand in onze eigen branderij in Mijdrecht.

Voor onze (potentiële) klanten is er een mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in onze branderij. Dit gaat altijd in overleg met de rayonmanagers. Voor particulieren is het helaas niet mogelijk om een rondleiding te krijgen.

Ben je geïnteresseerd in werken bij SMIT&DORLAS? Kijk via deze link of er een interessante vacature open staat. 
Een open sollicitatie kun je altijd mailen naar: HR@smitdorlas.nl

SMIT&DORLAS ontvangt vele sponsorverzoeken. Het is voor ons niet mogelijk om hier allemaal op in te gaan. Wij bekijken de verzoeken allemaal, echter maken wij hierin keuzes.

SMIT&DORLAS biedt verschillende barista trainingen aan. Deze trainingen worden gegeven door een gecertificeerde barista. Meer informatie lees je hier.

webshop

Webshop bestellingen worden verstuurd via DHL op het door u aangegeven moment. Voor 12 uur ‘s middags besteld, de volgende werkdag in huis.

De verzendkosten voor bestellingen tot €25,-. bedragen €4,95. Boven een bestelling van €25,- is verzending gratis. Verzendkosten voor levering in België bedragen afhankelijk van gewicht €7,50 of €8,50. Bij besteding vanaf €25,- draagt SMIT&DORLAS zorg voor de verzendkosten.
Verzending is alleen mogelijk binnen Nederland en België.

Na ontvangst van je bestelling heb je 7 dagen om zonder opgave van redenen een product te retourneren of te ruilen. Dit moet binnen 7 dagen schriftelijk (via e-mail of brief) gemeld worden en het product moet in originele, complete en onbeschadigde verpakking, ongebruikt terug gestuurd worden. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor eigen rekening. Artikelen waarvan de folie/zegel is verbroken, worden niet retour genomen. De betaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde terugbetaald, hierbij wordt uitsluitend de aankoopprijs van het product vergoed.

Wij leveren zelf in Nederland en België.

Voor interesse in andere landen, neem contact op met onze afdeling sales support via 0297-284 000.

Ja. Bij het plaatsen van de bestelling kan u de gewenste leverdatum en tijdslot aangeven.

Je kunt de bestelling betalen via IDeal, of Creditcard. Het is niet mogelijk een bestelling achteraf te betalen.

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor eigen rekening. De betaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde terugbetaald, hierbij wordt uitsluitend de aankoopprijs van het product vergoed.

Nee, hiervoor hebben wij andere kanalen. Wij adviseren om hiervoor contact op te nemen met onze afdeling sales support via 0297-284 000

Heb je nog geen SMIT&DORLAS account en wil je deze aanmaken.  Dit kan wanneer je je bestelling gaat afrekenen. Hier heb je de optie om een nieuw account aan te maken. Een volgende keer kun je inloggen en gaat bestellen nog sneller.

Je krijgt 10% korting als je 8 dezelfde zakken koffie besteld! Doosvoordeel is alleen geldig op onze zakken koffie van 1 kg. De korting wordt automatisch verrekend in jouw winkelwagen.

Neem contact op

HEB JE NOG VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bel ons op 0297-284 000

Neem contact op via de mail

Of bekijk onze veelgestelde vragen