Halfautomaten

La Cimbali Espressomachines

Ontdek ons aanbod professionele espressomachines waarmee jij de beste kwaliteit koffie serveert. SMIT&DORLAS ondersteunt je met trainingen, service en onderhoud om het maximale uit de machine te halen. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit espressomachines van het Italiaanse La Cimbali.

La Cimbali

Sinds 1912 produceert La Cimbali espressomachines met enorm veel passie voor kwaliteit en innovatie. De machines van La Cimbali zijn betrouwbaar, van hoogwaardige kwaliteit en gebouwd met de laatste technische hoogstanden. Dit alles in een prachtig Italiaans design gegoten. Alle machines en onderdelen worden vervaardigd in Binasco Milaan en zijn van zeer hoge en betrouwbare kwaliteit.

Ontdek de La Cimbali espressomachines

La Cimbali M100 Attiva

De M100 Attiva is het pronkstuk van La Cimbali op het gebied van technologie, design en innovatie. De M100 is verkrijgbaar met 2, 3 of 4 zetgroepen en maakt gebruik van de gepatenteerde Smart Boiler technologie. Deze innovatie zorgt voor optimale prestaties van de ketel en onafhankelijke temperatuurregeling per zetgroep die op een tiende graad nauwkeurig constant blijft. De M100 onderscheid zich ook door het touchscreen, led-verlichting, energiebesparende modus en Turbosteam Milk4 voor automatisch opschuimen van max. 4 verschillende melkrecepten.

Een barista met passie voor zijn werk en het verlangen om de verwachting van gasten keer op keer te overtreffen, zal echt genieten van de La Cimbali M100 Attiva. De M100 is geheel handmatig gebouwd met oog voor kwaliteit, vakmanschap en een uniek design. Deze machine kan via BlueTooth makkelijk communiceren met de Magnum of Elective koffiemolens.

De M100 Attiva is verkrijgbaar in verschillende varianten.

La Cimbali M39RE

De M39RE is ontworpen en gebouwd als een capabele en betrouwbare partner voor barista’s die streven naar optimale kwaliteit. Een breed scala aan mogelijkheden samengevoegd in een betrouwbaar model met een nieuwe look en moderne nieuwe functies.

Slimme oplossingen in combinatie met hoge kwaliteit
Geavanceerd en verbonden met de wereld van de horeca en haar specifieke wensen, is de M39RE voorzien van vooruitstrevende technieken op het gebied van prestaties, energieverbruik en functionaliteit. Optioneel bestaat de mogelijkheid de M39RE te koppelen via Bluetooth aan slimme koffiemolens en via Wifi om data te verzamelen.

De M39RE is verkrijgbaar in verschillende varianten.

La Cimbali M26

De La Cimbali M26 is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te onderhouden. Ergonomisch en veelzijdig, de M26 is gemaakt van staal en ABS en is uitgerust met een betrouwbaar La Cimbali thermisch systeem. De nieuwe M26 heeft een nieuw elektromechanisch knoppenpaneel, langere stoompijpen en een servicedisplay voor up-to-date informatie.

De La Cimbali M26 is alert op energieverbruik en beschikt over de Economiser, die de keteltemperatuur op peil houdt, en de Energy Saving Light-functie, die het verbruik bij inactiviteit vermindert.

De M26 is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Wij vertellen je graag meer!

Nadat jij onderstaand formulier hebt verstuurd nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om alles over onze apparatuur te vertellen!

Bekijk de koffiemolens

Naast jouw espressomachine hoort natuurlijk een topkwaliteit koffiemolen!

Ontdek onze koffiemolens