Vergroot je vakkennis over koffie!

SMIT&DORLAS is een SVH (Stichting Vakbekaamheid Horeca) erkende opleider. Bij ons kan je de SVH Barista opleiding volgen en daarmee je vakkennis over koffie vergroten!

Bij deze training gaat het om meer dan alleen perfecte koffie zetten. Je leert hoe je een totale beleving creëert bij het bereiden en serveren van koffie. Gastvrijheid en productkennis mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

We komen graag met je in contact om de data en mogelijkheden te bespreken!

Inhoud

Inhoud training

Tijdens SVH Barista Training leer je alle ins en outs met betrekking tot het omgaan met de espressomachine. Op basis van een koffierecept ga je de molen snel en efficiënt afstellen. Jij krijgt meer inzicht in de verschillende smaken die in koffie voortkomen en kan deze smaken ook omschrijven. Je ‘latte art’ skills worden verbetert en je leert welke figuren je kan maken. Daarnaast wordt er in deze training natuurlijk ook je gastheerschap verbetert evenals je drankenkennis in de speciale koffie’s en digestieven.

Duur: 1 tot 2 dagen - 50% theorie en 50% praktijk

Locatie: SMIT&DORLAS Koffie Academie
(Nijverheidsweg 1, Mijdrecht)
(op locatie is op aanvraag)

Kosten: € 740,- excl. btw p.p. (incl. SVH kosten (examen en certificaat), lunch en rondleiding in onze branderij)
SMIT&DORLAS klant? Dan krijg je 25% korting op deze training. Vraag naar de voorwaarden.

Inschrijven of meer info

SMIT&DORLAS Koffie Academie

Ben je werkzaam in de horeca of word je van nature enthousiast van koffie of latte-art? Bij de SMIT&DORLAS Koffie Academie leer je de kneepjes van het barista-vak. Word gecertificeerd barista en verblijd jouw omgeving met de lekkerste koffiecreaties.

Naar trainingsoverzicht
Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons op 0297-284 000

Neem contact op via de mail

Of bekijk onze veelgestelde vragen