Het handmatig opschuimen en het maken van ‘het hartje’ gaat je al goed af. Nu is het tijd voor de volgende stap! Leer meer over inschenktechnieken en het maken van de Tulp en de Rosetta. Om deze training te volgen moet je al een ervaren barista zijn. Volg daarom eerst de ‘wordt een barista‘ training
We komen graag met je in contact om de data en mogelijkheden te bespreken!
- Inschenktechnieken - Maken van een Tulp - Maken van een Rosetta - Opschuimen alternatieve melkdranken - Probleem oplossen - Hygiëne en efficiency Duur: 4 uur - 25% theorie en 75% praktijk Locatie: SMIT&DORLAS Koffie Academie (Nijverheidsweg 1, Mijdrecht) (op locatie is op aanvraag) Kosten: € 550,- excl. btw per groep (advies max. 6p.)
Ben je werkzaam in de horeca of word je van nature enthousiast van koffie of latte-art? Bij de SMIT&DORLAS Koffie Academie leer je de kneepjes van het barista-vak. Word gecertificeerd barista en verblijd jouw omgeving met de lekkerste koffiecreaties.
Naar trainingsoverzichtBel ons op 0297-284 000
Neem contact op via de mail
Of bekijk onze veelgestelde vragen