Maal met precisie

Koffiemolens

Onmisbaar naast een traditionele espressomachine, een topkwaliteit koffiemolen! Wij adviseren je graag over welke koffiemolen aansluit bij jouw koffieaanbod.

Onze koffiemolens zijn betrouwbaar, snel en eventueel draadloos te verbinden met de espressomachine.

Ontdek onze topkwaliteit koffiemolens

La Cimbali Elective

De Elective van La Cimbali  heeft een groot aantal innovatieve functies die een consistente maalervaring creëren voor maximale versheid, smaak en aroma. Veel van de magie van de Elective koffiemolen is met het blote oog niet te zien. Zo houdt het ventilatiesysteem de temperatuur van de molen, bonen en koffie constant om kwaliteit te garanderen, zelfs op piekmomenten.

De Elective is de perfecte partner voor de La Cimbali M100. Met deze combinatie kan je gebruik maken van het innovatieve Barista Drive System. Dit geïntegreerde systeem maakt het werk van de barista makkelijker door de twee technologisch geavanceerde machines met elkaar te laten communiceren. Dit zorgt voor consistent de beste kwaliteit in de kop!

La Cimbali Magnum on Demand

De Magnum On Demand van La Cimbali is de ideale machines voor drukke locaties. De bonenkolf heeft een capaciteit van 1,6 kilo en een maalsnelheid van 4 gram per seconden. Dit  zorgt ervoor dat de barista ook in de piepmomenten op deze koffiemolen kan vertrouwen. Met de micrometrisch maalschijfbijstelling kan de molen snel en nauwkeurig worden afgesteld om de optimale kwaliteit te behalen. De Magnum On Demand is met het touchscreen en drie voor geprogrammeerde instellingen gemakkelijk in gebruik.

De Magnum On Demand is ook verkrijgbaar met Bluetooth. Hiermee communiceert de koffiemolen draadloos met de espressomachine. Hiermee kan de maalgraad en dosis automatisch worden aangepast zodat de barista altijd het beste resultaat krijgt.

Casadio Enea On Demand

Met de Enea On Demand van Casadio heeft de barista volledige controle over het programmeren van het maalproces. De molen is eenvoudig in gebruik met een display en twee keuze instellingen. Met een druk op de knop kiest de barista voor een enkele of dubbele dosering. Het verwijderen van de bonencontainer is gemakkelijk en veilig, aangezien de molen automatisch wordt uitgeschakeld wanneer je de microschakelaar losschroeft.

Baratza Forté

De Forté van Baratza is een compacte stille koffiemolen met 54mm platte keramische maalschijven. Hiermee maalt de Forté constant en nauwkeurig, wat er keer op keer voor zorgt dat je de perfecte dosis gemalen koffie in de filterdrager krijgt. Op het grote LCD display zijn alle instellingen overzichtelijk af te lezen en af te stellen. De dosis is  zowel op tijd als gewicht af te stellen. Met de micro en macro aanpassingshendel is het mogelijk om de maling eenvoudig nauwkeurig aan te passen. De keramische maalschijven en het RVS ontwerp zorgen ervoor dat deze betrouwbare koffiemolen lang meegaat.

Wij vertellen je graag meer!

Nadat jij onderstaand formulier hebt verstuurd nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om alles over onze apparatuur te vertellen!

Word een koffiekunstenaar in onze Koffie Academie

De perfecte latte, cappuccino of espresso maken is een kunst. Word ook een koffiekunstenaar en volg een training op de SMIT&DORLAS Koffie Academie. Onze barista’s leren je graag hoe je alle populaire koffiespecialiteiten maakt.

SMIT&DORLAS Koffie Academie