Maatregelen rondom COVID-19 (productie gaat door)

Mijdrecht, 13 maart 2020

 

Naar aanleiding van de recente berichtgevingen vanuit de overheid rondom het COVID-19 virus brengen wij u door middel van dit bericht op de hoogte van hoe SMIT&DORLAS met deze situatie omgaat.

Onze eerste zorg is het welzijn van onze werknemers, klanten en de omgeving waarin wij werkzaam zijn. Wij vinden het noodzakelijk om te reageren op de verspreiding van COVID-19 virus en om onze verantwoordelijkheid te nemen door een rol te spelen in het beperken van de verspreiding van het virus. Daarbij spelen bedrijfscontinuïteit en het beperken van mogelijke overlast die onze klanten kunnen ervaren een belangrijke rol in onze besluitvorming.

Hygiënemaatregelen
Wij zijn constant bezig om het bewustzijn van onze werknemers te vergroten en hen, in lijn met de aanbevelingen van de Nederlandse overheid, te informeren over actuele updates. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de benodigde hygiënemaatregelen en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen bij onze monteurs en chauffeurs.

Afspraken, vergaderingen en bijeenkomsten
Om het risico voor onze werknemers en klanten te minimaliseren worden afspraken, vergaderingen en bijeenkomsten zoveel als mogelijk telefonisch of via Skype gehouden. Alleen wanneer bedrijfsnoodzakelijk wordt hiervan afgeweken. Bezoeken aan onze branderij en koffie academie worden daarom uitgesteld tot een later moment.

Thuis werken
Onze medewerkers werken, zover dat mogelijk is, vanuit huis waardoor het risico op verspreiding van het virus voor alle werknemers wordt verkleind, evenals het bereiken van een grotere sociale afstand voor de werknemers die ter plaatse moeten blijven.

Verhelpen van storingen
Wij blijven storingen op machines afhandelen. Wanneer het niet verantwoord is om onze monteur naar de locatie te laten komen, wordt er in gezamenlijk overleg naar de beste oplossing gezocht. Mochten er specifieke vragen zijn met betrekking tot een storing neem contact op 0279-284 000, optie 2.

Productie
De sociale afstand tussen de werknemers van ons productieteam is dermate groot dat de kans op besmetting minimaal is. Daarom kan onze productie gecontinueerd worden en blijven wij bestellingen leveren.

 

We zijn ons ervan bewust dat de situatie op elk moment kan veranderen. Om deze reden houden we constant in de gaten wat er gebeurt en nemen wij wanneer nodig onmiddellijk de benodigde acties.

Wij proberen er zoveel mogelijk aan te doen om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Als u vragen heeft over onze aanpak of wat deze maatregelen voor u zouden kunnen betekenen, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger.

 

Met vriendelijke groet,

SMIT&DORLAS koffiebranders bv

Dudok Horeca Groep 30 jaar!

Lees meer

5 tips om thuis de lekkerste koffie te zetten!

Lees meer