Barista Company kiest voor specialty coffee van SMIT&DORLAS

Barista Company is de expert op het gebied van kwaliteitskoffie op evenementen. Om aan de wens van de bezoekers te blijven voldoen, kiest Barista Company om te werken met specialty coffee, van SMIT&DORLAS.

Meer vraag naar kwaliteitskoffie op evenementen
Al ruim tien jaar werkt SMIT&DORLAS met Barista Company samen om bezoekers van evenementen te laten genieten van een echt lekkere kop koffie. De kwaliteit en beleving van het kopje koffie tijdens evenementen is de afgelopen jaren sterk veranderd. Van de bekende kannen met koffie tot een mobiele koffiebar inclusief barista.

Herkenbare, bijzondere koffie
Barista Company selecteerde een Braziliaanse koffie van de plantage Fazenda Lavrinha. De koffie is herkenbaar, houdt de cappuccino en latte goed in balans en is toch bijzonder genoeg voor de echte espressoliefhebber. Om de koffie constant goed te serveren, is extra kennis nodig van de barista’s, zij zijn getraind om de koffie te kunnen beoordelen en de apparatuur aan te passen indien nodig.

De Barista Company blijft de koffiesoorten regelmatig met SMIT&DORLAS proeven. Iedere oogst geeft weer nieuwe koffiesmaken om evenementbezoekers mee te verrassen.

www.baristacompany.com

VERLENG HET KOFFIEMOMENT MET KOFFIECOCKTAILS

Lees meer

8 HORECAZAKEN MET SMIT&DORLAS KOFFIE IN DE MISSET HORECA KOFFIE TOP 100 !

Lees meer