BIJ HET WERK

HET WERKT BETER MET SMIT&DORLAS KOFFIE

Wie zich gewaardeerd voelt, werkt lekkerder. Dat begint al met iets kleins als koffie. Uit onderzoek blijkt dat koffie tot meer werklust en betere productiviteit leidt. Maar liefst 96% van de werkgevers vindt dat goede koffie bijdraagt aan de sfeer op het werk én kwaliteit uitstraalt richting klanten.

Met SMIT&DORLAS kiest u voor de allerbeste horeca-kwaliteit. Van cappuccino en espresso tot gewone koffie… kopje na kopje geniet iedereen van een intens aroma en een rijke, volle smaak. De start van goede ideeën, vlotte vergaderingen en blije gezichten. Maar vooral van tevreden personeel. En klanten die graag bij u op bezoek komen. Al was het maar voor de koffie…..


MACHINES SLUITEN PERFECT AAN BIJ UW SITUATIE

Heerlijke koffie begint met versgemalen koffiebonen. Elk kopje opnieuw. Wij bieden hoogwaardige én makkelijk te bedienen apparatuur waarop u jarenlang kunt vertrouwen. Machines die naadloos matchen met uw werksituatie, aantal werknemers, budget en smaak.


ALLES WAT KOFFIE ZO LEKKER MAAKT

Genieten van koffie zit ’m ook in bijzondere extra’s. Van heerlijke verse koekjes tot nougat en caramel fudge, maar ook biologische roomcups, fairtrade suiker en biologisch afbreekbare bekers. Wij bieden alles voor een rijke koffie- en theebeleving op het werk.


PERFECTE BLEND VAN KWALITEIT EN SERVICE

Bij topkwaliteit koffie hoort natuurlijk ook de allerbeste service. De voorraad bijvullen? Eén belletje en de eigen bezorgservice levert u de gewenste hoeveelheid vers gebrande koffie. Onderhoud? Ook daar heeft u geen omkijken naar. Onze technische dienst staat altijd voor u klaar, indien nodig 7 dagen per week.


MET DANK AAN DE NATUUR EN ONZE KOFFIEBOEREN

Het klinkt misschien een beetje raar, maar bij SMIT&DORLAS zijn we echt gek op onze koffiebonen, die we altijd zelf selecteren en inkopen. Zo hebben alle blends van SMIT&DORLAS een MVO certificering. Maar ook op de natuur en al die boeren die onze koffie mogelijk maken. Daar hebben we eindeloos veel respect voor. Daar zijn we zuinig op. Duurzaam ondernemen… we weten eigenlijk niet beter.