De beste boon vraagt om de beste machine

igp6629

Met alleen de beste boon maak je nog geen perfecte koffie. Daar heb je ook de juiste machines en toebehoren voor nodig, uiteraard ook van de beste kwaliteit. Wij bieden u de machine in een uitvoering die precies past bij uw situatie, afgestemd op uw wensen en eisen, capaciteit, budget en smaak.

Ook dan ervaart u de zorgvuldigheid en deskundigheid van SMIT&DORLAS. Naast ons importeurschap van La Cimbali en Thermoplan systemen kunt u bij ons ook terecht voor alle andere merken zoals bijvoorbeeld Aequator.

De nieuwste trend is Slow Coffee en ook voor het maken van deze koffie kunt u de benodigdheden bij ons bestellen. Wij zijn importeur van het UCC slow coffee brewing assortiment. 

Wij leveren advies op maat, inclusief service en onderhoud.

Neem contact met ons op...
ripple-maker-2
 

Ripple Maker

Wil jij ook een selfieccino maken? Met de Ripple Maker print je een foto, logo of andere afbeelding binnen 15 seconden op je cappuccino of Latte. Alles voor een perfecte beleving van de gast! 

Bekijk de video

Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@smitdorlas.nl 

 
logo-macchiavalley-2
 

MACCHIAVALLEY

MACCHIAVALLEY espressomachines verzorgen een perfecte 'quality in the cup' voor een betaalbare prijs. MACCHIAVALLEY combineert de modernste gepatenteerde technologieën met de zoektocht naar perfecte kwaliteit en zo min mogelijk belasting van het milieu. Samen met de hoogwaardige koffie van SMIT&DORLAS is dit een gouden combinatie. 

Klik hier voor de website

lacimbali-1
 

La Cimbali

Sinds 1912 produceert La Cimbali espresso machines met enorm veel passie voor kwaliteit en innovatie. De machines van La Cimbali zijn betrouwbaar, van hoogwaardige kwaliteit en gebouwd met de laatste technische hoogstanden. Dit alles in een prachtig Italiaans design gegoten.

Kortom, kwaliteit, gemak, stijl, duurzaamheid en innovatie zorgen ervoor dat La Cimbali wereldmarktleider is in het produceren van espressomachines.

Bekijk hier het nieuwste model, de M100. Een machine met een prachtig design en de beste kwaliteit.
Klik hier voor de website 

 
logo-marco
 

Marco Beverage Systems

Marco is de Europese marktleider van filterkoffie systemen en water boilers. Dit Ierse bedrijf levert goede, betrouwbare service met integriteit en verantwoording. Deze reputatie is te danken aan de vele jaren ervaring met de apparatuur, aandacht voor detail en het zorgvuldig introduceren van nieuwe technologie.

Klik hier voor de website

thermoplan-1
 

Thermoplan

Thermoplan levert al jaren gerenommeerde volautomatische koffiemachines, gemaakt met Zwitserse precisie. De moderne machines voor professioneel gebruik staan vooral bekend om het hoogwaardige melkschuim welke ze kunnen produceren om zo de lekkerste koffiespecialiteiten te maken.

Klik hier voor de website 

 
aequator-logo-cmyk
 

Aequator

Aequator maakt al sinds 1933 machines die voldoen aan de laatste trends op het gebied van koffiespecialiteiten. De volautomaten die zij produceren worden wereldwijd verkocht en staan bekend om het bedieningsgemak en stille bereidingswijze. Mede dankzij de marketingnoviteiten zijn deze machines bij uitstek geschikt voor de kantooromgeving.

Klik hier voor de website 

siphon-bar
 

Slow Coffee Brewing

Van onze partner in Japan, UCC, kunnen we zorgen voor de meest geavanceerde apparatuur en benodigdheden voor het maken van Slow Coffee.

Voor een demonstratiefilmpje klik hier.

Klik hier voor de website

 
download-2
 

Lattiz

Goed melkschuim is de uitdaging, daarom hebben we in het assortiment opgenomen de professionele machine voor de horeca die met één druk op de knop een hoge kwaliteit melkschuim produceert.

Klik hier voor een demofilm.